УДРУЖЕЊЕ КРЕАТИВНИ УЧИТЕЉИ

Сајт за подршку деци, родитељима и наставницима у изазовима одрастања, родитељства, васпитања и образовања

Програми за 2018/2019.


 

Поштоване колегинице и колеге,

Искористите своје право да похађате семинаре које желите!

За наредни акредитациони циклус, настојећи да будемо бар корак испред, припремили смо и акредитовали 9 програма стручног усавршавања. Приликом одабира тема наш стручни тим се трудио да одабере оне које су најактуелније у пракси.

Иако у време предаје програма на акредитацију није било познато које ће новине донети нови наставни планови и програми, тежиште смо ставили на пројектну наставу и ученичко предузетништво. У том моделу видели смо могућност повезивања школе са реалним животом. Зато смо два програма, “Отворена учионица” и “Од пројектне наставе ка ученичком предузетништву“, посветили управо тој теми.  

Програм Награда и казна је наш најбоље уходани програм који у континуитету развијамо дужи низ година.

Програми у области здравственог васпитања, Добра постура у служби културе тела” и Болести зависности су наш допринос овој суштински и животно важној области.

Програми у који полажемо посебне наде су “Даровито дете” и “Учимо лако” које подржава Менса Србије.  Настали су са циљем да се деци омогући да што оптималније користе своје способности, а полазници обуче за препознавање потреба ученика и пружање одговарајуће подршке.

Програм “Отвори врата, сви смо исти“, као и програм Даровито дете“, је из области инклузивне подршке ученицима. Њима обухватамо питања од индивидуализације, преко ИОП-а 1 и 2, до ИОП-а 3.

Програм “Уметност васпитања је плод настојања да се пронађу и афирмишу ефикаснији модели школског васпитања усмерени на животне вредности, културу и етику. Наше виђење је да се без квалитетног васпитања губе ефекти доброг образовања. Полазнике обучавамо за систематично решавање основних васпитних изазова.

Уз захвалност свима Вама са којима ћемо имати част да сарађујемо, поручујемо:

Рачунајте на нас – рачунамо на Вас!

Придружите нам се на путу ка квалитетнијој школи!

 

Ако желите да учествујете  истраживању Стручно усавршавање у образовању, а посебно ако сте неки од наших програма уврстили у своје планове стрчног усавршавања, или сте на други начин заитересовани за сарадњу – поуните упитник на овом линку. 

Овде можете преузети свој примерак Каталога у ПДФ формату 

 

Контактирајате нас путем пријавне форме:Контакт информације

УДРУЖЕЊЕ КРЕАТИВНИ УЧИТЕЉИ
Телефон за контакт: 064/801-7038
ПИБ: 106736487
Текући рачун: 205-161924-92


Креативна школица успеха

Педагошко саветовалиште

Актуелности

  • Вести
  • Чланци
  • Архива