УДРУЖЕЊЕ КРЕАТИВНИ УЧИТЕЉИ

Сајт за подршку деци, родитељима и наставницима у изазовима одрастања, родитељства, васпитања и образовања

Како пронаћи садржај


Овај медиј је структуиран по садржајима.

Основни мени је доступан у виду картица на “Основној линији”, одмах испод заглавља, а остали ресурси су лоцирани на “помоћним стубовима” (лево или десно од основног садржаја. Картице које имају подмени обележене су знаком  “стрелица на доле” Превлачењем курсора по картицама отвориће се подменији. Кликом (левим тастером) отвориће се садржај или подмени.

Већина “статичних” писаних садржаја је реализована у форми “сраница”.

Садржаји образовне платформе за учење на даљину Креативна е-школа доступни су под посебним условима које можете упознати на самој платформи. За приступ платформи можете користити контакт форму “ЕЛЕКТРОНСКА УЧИОНИЦА – ПРИЛАЗ”.

Картица “ЕЛЕКТРОНСКА БИБЛИОТЕКА” је електронска локација на којој чланови удружења могу објављивати своје стручне и/или научне радове. Садржина библиотеке доступна је за преглед и “читање” свим корисницима.

Документа која су намењена преузимању од стране корисника обележена су одговарајућим ознакама.

Садржаји у форми “чланак” допступни су на картици “Актуелности”, подменијима “Вести”, “Чланци” и “Архива”.

Захваљујемо се корисницима, посетиоцима, гостима и све који користе ресурсе са овог медија, што својим присуством или интересовањем доприносе нашем ентузијазму. Посебно се захваљујемо онима који подржавају наш рад и који ресурсе користе у складу са техничким упутствима, овлашћењима и добрим обичајима Интернет комуникације.

Медиј је још увек у развијању, често долази до измена у садржини и структури садржаја, па не замерите ако нешто не функционише како би требало. Бићемо Вам захвални ако нам укажете на неправилности путем контакт форме или на неки други ситуацији примерен начин.Контакт информације

УДРУЖЕЊЕ КРЕАТИВНИ УЧИТЕЉИ
Телефон за контакт: 064/801-7038
ПИБ: 106736487
Текући рачун: 205-161924-92


Креативна школица успеха

Педагошко саветовалиште

Актуелности

  • Вести
  • Чланци
  • Архива