--> Семинар: Рад са презаштићеном децом/ученицима - онлајн – Креативни учитељи

УДРУЖЕЊЕ КРЕАТИВНИ УЧИТЕЉИ

Сајт за подршку деци, родитељима и наставницима у изазовима одрастања, родитељства, васпитања и образовања

Семинар: Рад са презаштићеном децом/ученицима – онлајн


 

 

 

 

 

Семинар: Рад са презаштићеном децом/ученицима – онлајн – 32 бода.

Пријава за термин 05.12.2022. кликом на линк: Пријавна форма

Колико је само наставника који су незадовољни својим послом? Колико је оних чију енергију деца свакодневно исцрпљују – оних који су принуђени да ћуте и трпе оно за шта знају да може и треба да буде другачије?

Знамо сви да је лакше затворити очи и чекати да прође час, дан, година, генерација, радни век, али да ли је то то? Иако је често лакше трпети последице, него предузети нешто, то подразумева изузетно високу цену. Постоји друга опција – упознајте је на систематичној и практичној обуци која нуди одговоре на многа питања међу којима се издвајају она која већ деценијама чекају на добар одговор: 

1. Зашто презаштићени презаштићеност не виде као проблем, већ као идеал?

2.Да ли презаштићених има и међу родитељима и наставницима?

3. Зашто се наставници баве презаштићеношћу тек када не знају како да реше проблеме у школи? 

Озбиљна тема и озбиљна обука која није усмерена на маскирање и заташкавање проблема, већ на њихово решавање – само за оне који верују да у у учионицу могу унети нешто ново! 

Комфорно, удобно, у време које Вама одговара, на МООДЛЕ образовној платформи, семинар Рад са презаштићеном децом/ученицима, каталошки број 150, који доноси чак 32 бода.

Не пропустите посебну погодност:

– котизација за индивидуалне и групне  пријаве са попустом од 40  % (2.280,оо динара)

Број места је ограничен. Обука друге групе полазника започиње 05.12.2022.

Да ли је овај семинар за Вас?

Примећујете ли да су деца из генерације у генерацију све више презаштићена? Препознајете ли презаштићену децу међу својим ученицима? Имате ли тешкоћа у раду са презаштићеном децом или у сарадњи са родитељима презаштићене деце? Желите ли да проширите компетенције и да постигнете боље резултате са мање енергије? Видите ли себе међу најуспешнијим наставницима?

Ако је Ваш одговор на неко од постављених питања “ДА”, ако презаштићеност видите као озбиљан проблем, ако желите да будете бар корак испред проблема, на правом сте месту. Поделићемо са Вама искуства која у пракси дају одличне резултате.

Не тако давно, презаштићеност је била реткост. Данас више није питање које дете је презаштићено, већ колико, на који начин, и са каквим последицама.  Ради се општој појави која прети сваком детету и која за наставнике представља озбиљан изазов.

Свет и деца се мењају, а наставници и школа инсистирају на моделима који су превазиђени.

Ако желимо да помогнемо себи и деци, потребно је да се озбиљно посветимо променама у одрастању и родитељству. Деца XXI века су нека нова деца којој су потребни нови наставници – наставници који разумеју њихове личности и потребе. Будите један од њих. Упознајте моделе који дају добре резултате у пракси.

Не чекајте да Вас проблеми у раду са презаштићеном децом, презаштићеним родитељима  или колегама, принуде да зађете у свет презаштићених. Они су ту, у свакој учионици…

Ако пословну понуду везану за овај програм, или ако су Вам потребне додатне информације контактирајте нас путем имејла: odrastalica.eduhobotnica@gmail.com

Пријаву за обуку можете извршити кликом на следећи линк: Пријавна форма

 

 

Komentari

comments

2 comments on “Семинар: Рад са презаштићеном децом/ученицима – онлајн

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *