УДРУЖЕЊЕ КРЕАТИВНИ УЧИТЕЉИ

Сајт за подршку деци, родитељима и наставницима у изазовима одрастања, родитељства, васпитања и образовања

Постаните аутор


 

Ако сте заинтересовани да своју креативност, знање и референце преточите у програм стручног усавршавања у образовању, пројекат, програм подршке ученицима или родитељима, програм просветно-културне сарадње, електронску учионицу, педагошко саветовалиште,  или неки други вид ауторства који је обухваћен Статутом удружења и дозвољен законом, можете бити део ауторског тима или самостални аутор.

Ако имате пословну идеју у области образовања за чију реализацију вам је поребна подршка правног лица, можете се обратити Управном одбору Удружења ради разматрања могућности за реализацију.

Удружење са ауторима закључује:

  • Споразум о поверљивости и сарадњи, и
  • Уговор о ауторском делу.

Аутори остварују хонорар према условима дефинисаним у уговору и лично су одговорни су за поштовање ауторских права других аутора, углед Удружења и последице употребе или примене ауторског дела.

Приход који аутор остварује у сразмери је са приходом који се остварује на тржишту захваљујући делу и исплаћује се искључиво на текући рачун аутора.

Аутор не мора бити члан Удружења, али у том случају могућност његовог утицај на пословну политику је умањена.

При избору аутора Удружење ће се руководити квалитетом понуђеног дела и/или пословне идеје, као и референцама аутора.

За сва питања, информације, предлоге, примедбе и сугестије можете се обратити Управном одбору путем контакт форме.Контакт информације

УДРУЖЕЊЕ КРЕАТИВНИ УЧИТЕЉИ
Телефон за контакт: 064/801-7038
ПИБ: 106736487
Текући рачун: 205-161924-92


Креативна школица успеха

Педагошко саветовалиште

Актуелности

  • Вести
  • Чланци
  • Архива